1 / 1
Konyhai kiegészítők
1 / 1
Konyhai kiegészítők
1 / 1
Konyhai kiegészítők
1 / 2
Könyvek orosz nyelven
1 / 3
Sungit kövek
1 / 4
Feliratkozás hírlevélre
1 / 5
Szauna kellékek
1 / 6
Üveg karácsonyfadíszek

Orosz különlegességek webáruháza

×
Tisztelt Vásárlóink, a személyes átvétel újra elérhető!

A személyes átvétel ideje: Hétfő és Csütörtök 11:00 és 15:00 között kizárólag előzetes egyeztetéssel következő telefonszámon: 06 30 9927 103


FONTOS: Postázási időpontok!

Tisztelt vásárlóink, a megrendelt termékek postára adása a hétfői (vagy keddi) és csütörtöki napokon történik.

Karácsonyfadíszek OroszországbólKönyvek orosz nyelvenOrosz naptárak, képeslapok és pénz borítékokSungit kövekKonyhaOrosz nyelvű diafilmekLábbeliSzauna kellékekTextil árúkAjándék tárgyakOrosz autó makettekSzláv (régi orosz) ékszerek rézbőlHúsvétGyapjú, selyem és pamut kendők OroszországbólMade in USSRVetomAz Egészséges Életért: Mumijo ,Borostyánkősav, Altáj gyanta, DihidrokvercetinHohlomaSzámítástechnika

Karácsonyfadíszek Oroszországból

A csodálatos karácsonyfadíszek egy Moszkva melletti városból kerültek hozzánk! Üvegből készültek, kézzel fújtak és festettek!

Törékenyek! Ezért "törékeny" feliratú matricával adjuk fel, ami megnövelheti a postai költséget!

Termékek

Könyvek orosz nyelven

Orosz naptárak, képeslapok és pénz borítékok

Sungit kövek

A sungit tárgyakat "törékeny" matricával küldjük, ezert felhívjuk a figyelmet arra, hogy átvételkor (postán vagy a megjelölt címen) a csomagot minden esetben bontsa fel és ellenőrizze a termékek mennyiségét és állapotát!

Ha hiányt, sérülést tapasztal, haladéktalanul kérjen Jegyzőkönyvet felvételt. Ennek hiányában (jogos) panaszát nem tudja érvényesíteni. Abban az esetben ha posta ponton történik az átvétel, három napon belül a legközelebbi Posta fiókban (kirendeltségen) kell Jegyzőkönyvet felvenni a sérülésről vagy hiányról. Ennek elmaradása esetében sem tudja (jogos) panaszát érvényesíteni Társaságunknál.

A szállitás közben sérült termékeket nem áll módunkban sem pótolni sem megtéríteni!

60.000 Ft feletti sungit rendelés esetén 5% kedvezmény!

Termékek

Konyha

Orosz nyelvű diafilmek

Mi is a diafilm ?

Manapság nem mindenki tudja ezt, ami egyáltalán nem meglepő az információs technológia gyors fejlődése miatt. A fiatalabb generáció egyre gyakrabban kezd csatlakozni ahhoz a világhoz, amelyben él közvetlenül a tévé programok és filmek nézése által. Manapság – sajnos - könnyebb egy DVD-t megvásárolni vagy filmet letölteni az internetről, mint egy könyvet elolvasni.

A diafilm (diapozitív film szalag), amelynek kepei tematikusan kapcsolódnak egymáshoz, és következetes illusztrációt képviselnek.

Jelentős számú „filmcsík” készült (elsősorban színes filmek) óvodai, általános és középiskolai gyermekek számára. Ezeknek nép mesék, könyvek, és filmek szolgáltak alapjául. Ezeket a diafilmeket festömüveszek festettek.

Emlékezzünk vissza arra, hogy esténként miként gyűlt össze családunk és milyen sokszor néztük meg kedvenc filmjeinket. A nosztalgia leírhatatlan érzése elragad , amikor visszaemlékezünk ezekre a színes képekre a kedvenc mesékre és az érdekes történetek hőseire. Ezek mindegyike a maga módján egyedi volt. Igen (tudjuk hogy) később a televíziók, a DVD lejátszók valamint a számítógépek általánosan és szél sebesen elterjedtek... De ezeknek közel sincs olyan varázslatos légkörük, hangulatuk amelyet a filmszalagok adtak nekünk.

Sok tanár, pszichológus, gyermekorvos is egyetért azzal, hogy a diafilmek sokkal hasznosabbak a gyermekek számára, mint a rajzfilmek és a filmek. A helyzet az, hogy a diafilm esetében a kép rögzitett. Nem mozog. A gyermek megtanul jobban koncentrálni, figyelni a részletekre, tanulmányozni a kapott információkat. A televízión vagy a számítógépen keresztül érkező képek és a színek állandó változása sokkolja az idegrendszert. És ez rossz alvást, gyengülő figyelmet és bizonyos mértékig akár a memória gyengülést is okozhat.

Termékek

Lábbeli

Szauna kellékek

Sapka gyapjúból! Mocsalka nyírfa kéregből! Nyírfa és eukaliptusz venyik

A szaunázás elengedhetetlen kellékei!

Termékek

Textil árúk

Ajándék tárgyak

Orosz autó makettek

Szláv (régi orosz) ékszerek rézből

Húsvét

Gyapjú, selyem és pamut kendők Oroszországból

Made in USSR

Vetom

Figyelem!

A minőségi termékek megvétele érdekében kizárólag a gyártó hivatalos partnereitől vásároljon VETOM terméket!

A Vetom készítmények gyártójának, a "Kutató központ Kft.-nek egyetlen hivatalos magyarországi képviselője az INTELLEXCONN Kft.

Termékek

Az Egészséges Életért: Mumijo ,Borostyánkősav, Altáj gyanta, Dihidrokvercetin

Hohloma

HohlomaTermékek

Számítástechnika