×
Tisztelt Vásárlóink!

A korona vírus okozta rendkívüli (járvány) helyzet csökkentése érdekében – figyelemmel a Kormány által kommunikált irány mutatásokra – Web áruházuk 2020. március 24.-e nulla órától beszünteti az átadási ponton ( 1065 Budapest Nagymező u. 3.) történő áru kiadást. Az addig beérkezett rendeléseket 2020 március 27.-e 15 óráig tudjuk átadni vásárlóinknak.
Természetesen a járvány állapot megszűnése után visszaáll az eredeti átadási rendszer.

Bemutatkozás

Kedves látogató!

Web áruházunkban összegyűjtöttünk és eladásra kínálunk sokféle hasznos terméket ami hiányozna (fontos lenne) mindenkinek aki valamilyen kapcsolatban van (volt) Oroszországgal vagy volt a Szovjetunióval.

Az orosz és ukrán konyha kedvelői találhatnak itt konyhai eszközöket olyan ételek készítéséhez mint például a plov, a pelmenyi, a vereniki, a manti, vagy a saláta „koreai módra.”

De találhatóak itt még konyhai textíliák orosz motívumokkal.

A szerencsés orosz szauna tulajdonosoknak figyelembe ajánljuk a tölgy,az eukaliptusz és nyírfa virgácsokat , a 100% gyapjúból készült szauna sapkákat, vagy más természetes anyagokból készült termékeket.

Felkeltheti valakinek az érdeklődését a vidám és praktikus gumi csizma ami a legszomorúbb időben is jókedvet csinál. Vagy a meleg , gyapjúból készült szobai papucs is.

A boltunkból minden termék nagyszerű ajándék is tud lenni! Minden alkalomra! Remekül lehet válogatni a különféle ajándék tárgyak között! Mintás poharak, pohártartók, USB csatlakozók, ezoterikus tárgyak sungit kőből.

Sok hasznos árut találnak boltunkban Húsvétra készülődés jegyében.

Karácsony előtt pedig érdemes körül nézni a gyönyörű üvegből fújt és kézzel festett karácsonyfadíszek között. A fából készült díszeket pedig akár natúr lehet használni, akár saját kézzel is meglehet festeni!

Időben ajánlatos megvenni naptárokat a következő évre! Az árusítás ősszel elkezdődik! A készlet nem nagy!

Az árú készletünk állandóan bővül újabb termékkel! Reméljük, hogy boltunk meglátogatása kellemes érzéssel tölti el!