t
Kosár tartalma ikon
Bejelentkezés ikon
Termékkategóriák ikon
AKCIÓ! 70% kedvezmény mindegyik 2019-es évi naptárra!!!! Már csak néhány darab maradt!

Bemutatkozás

Kedves látogató!

Web áruházunkban összegyűjtöttünk és eladásra kínálunk sokféle hasznos terméket ami hiányozna (fontos lenne) mindenkinek aki valamilyen kapcsolatban van (volt) Oroszországgal vagy volt a Szovjetunióval.

Az orosz és ukrán konyha kedvelői találhatnak itt konyhai eszközöket olyan ételek készítéséhez mint például a plov, a pelmenyi, a vereniki, a manti, vagy a saláta „koreai módra.”

pelmenyi készítő forma

De találhatóak itt még konyhai textíliák orosz motívumokkal.

A szerencsés orosz szauna tulajdonosoknak figyelembe ajánljuk a tölgy,az eukaliptusz és nyírfa virgácsokat , a 100% gyapjúból készült szauna sapkákat, vagy más természetes anyagokból készült termékeket.

szauna sapka

Felkeltheti valakinek az érdeklődését a vidám és praktikus gumi csizma ami a legszomorúbb időben is jókedvet csinál. Vagy a meleg , gyapjúból készült szobai papucs is.

A boltunkból minden termék nagyszerű ajándék is tud lenni! Minden alkalomra! Remekül lehet válogatni a különféle ajándék tárgyak között! Mintás poharak, pohártartók, USB csatlakozók, ezoterikus tárgyak sungit kőből.

szauna sapka

Sok hasznos árut találnak boltunkban Húsvétra készülődés jegyében.

Karácsony előtt pedig érdemes körül nézni a gyönyörű üvegből fújt és kézzel festett karácsonyfadíszek között. A fából készült díszeket pedig akár natúr lehet használni, akár saját kézzel is meglehet festeni!

szauna sapka

Időben ajánlatos megvenni naptárokat a következő évre! Az árusítás ősszel elkezdődik! A készlet nem nagy!

Az árú készletünk állandóan bővül újabb termékkel! Reméljük, hogy boltunk meglátogatása kellemes érzéssel tölti el!