×
Tisztelt Vásárlóink, a személyes átvétel újra elérhető!

A személyes átvétel ideje: Hétfő és Csütörtök 10:00 és 15:00 között kizárólag előzetes egyeztetéssel következő telefonszámon: 06 30 9927 103

Bemutatkozás

Kedves látogató!

Web áruházunkban összegyűjtöttünk és eladásra kínálunk sokféle hasznos terméket ami hiányozna (fontos lenne) mindenkinek aki valamilyen kapcsolatban van (volt) Oroszországgal vagy volt a Szovjetunióval.

Az orosz és ukrán konyha kedvelői találhatnak itt konyhai eszközöket olyan ételek készítéséhez mint például a plov, a pelmenyi, a vereniki, a manti, vagy a saláta „koreai módra.”

De találhatóak itt még konyhai textíliák orosz motívumokkal.

A szerencsés orosz szauna tulajdonosoknak figyelembe ajánljuk a tölgy,az eukaliptusz és nyírfa virgácsokat , a 100% gyapjúból készült szauna sapkákat, vagy más természetes anyagokból készült termékeket.

Felkeltheti valakinek az érdeklődését a vidám és praktikus gumi csizma ami a legszomorúbb időben is jókedvet csinál. Vagy a meleg , gyapjúból készült szobai papucs is.

A boltunkból minden termék nagyszerű ajándék is tud lenni! Minden alkalomra! Remekül lehet válogatni a különféle ajándék tárgyak között! Mintás poharak, pohártartók, USB csatlakozók, ezoterikus tárgyak sungit kőből.

Sok hasznos árut találnak boltunkban Húsvétra készülődés jegyében.

Karácsony előtt pedig érdemes körül nézni a gyönyörű üvegből fújt és kézzel festett karácsonyfadíszek között. A fából készült díszeket pedig akár natúr lehet használni, akár saját kézzel is meglehet festeni!

Időben ajánlatos megvenni naptárokat a következő évre! Az árusítás ősszel elkezdődik! A készlet nem nagy!

Az árú készletünk állandóan bővül újabb termékkel! Reméljük, hogy boltunk meglátogatása kellemes érzéssel tölti el!