×
Tisztelt Vásárlóink, a személyes átvétel újra elérhető!

A személyes átvétel ideje: Hétfő és Csütörtök 10:00 és 15:00 között kizárólag előzetes egyeztetéssel következő telefonszámon: 06 30 9927 103

Mobiltelefon árnyékoló - kerek

- +
Termék adatok
Készlet: Nincs raktáron
Méret: 1,9 cm / 1,9 cm / 0,2 cm
Súly: 0.002 kg
Gyártó, szárm.: Oroszország
Termék leírása

Mobiltelefon árnyékoló - kerek

  • Мéret: 1,9 cm
  • Tömeg: 0.003 kg
  • Származási hely: Oroszország Karélia.

Sungit lap a mobiltelefonokhoz. A lap a mobiltelefonok által kibocsátott káros elektromágneses sugárzásokat felfogja és átalakítja az embert körülvevő ugyancsak elektromágneses (bio mező) számára már nem káros azt erősítő sugárzássá.

Sungit fekete, fényes, nem kristályos szerkezetű, metamorf, kriptokristályos szén, ásványszerű (mineraloid) anyag, amely több mint 98 tömegszázalék szenet tartalmaz (30%-tól 98%-ig származási helytől függően). Sungitnak neveznek több, eredetileg az oroszországi Karéliában talált, sungitot tartalmazó metamorf kőzetet is. A sungit elnevezése Alekszandr Inosztrancevtől származik, aki 1879-ben elsőként ismertette az Onyega-tó közelében fekvő Sunyga falu melletti lelőhelyen talált kőzetet.[3][4] A sungit különleges tulajdonsága, hogy tartalmaz C60 és C70 fulleréneket, amelyeknek a természetes előfordulása nagyon ritka.

Egy darab sungit kő, egy nyakláncként hordott inga képes energiát sugározni a hagyomány szerint, úgy tűnik, hogy erőteljesen rezonál, a kőingában lévő kvarctól. Ez egy hatékony eszköz, mint általános védőkő, amely megvéd az elektromágneses sugárzástól, amely az elektromos berendezésektől származnak, beleértve a számítógépeket, mobiltelefonokat, mikrohullámú sütőket és televíziókat.[20] A különböző formájú gömbök vagy kisebb darabok, faragott piramisok, kalapácsok, bármilyen típusú alakzatot lehet használni erre a célra.