×
Tisztelt Vásárlóink, a személyes átvétel újra elérhető!

A személyes átvétel ideje: Hétfő és Csütörtök 10:00 és 15:00 között kizárólag előzetes egyeztetéssel következő telefonszámon: 06 30 9927 103

Mobil telefon árnyékoló - Négyzet

- +
Termék adatok
Készlet: Nincs raktáron
Méret: 1,5 cm / 2,5 cm / 0,2 cm
Súly: 0.004 kg
Gyártó, szárm.: Oroszország
Termék leírása

Mobil telefon árnyékoló - négyzet

Őntapadó felületű.

  • Мéret: 1.5x2.5 cm
  • Tömeg: 0.004kg.
  • Származási hely Oroszország Karélia.

Sungit lap a mobiltelefonokhoz. A lap a mobiltelefonok által kibocsátott káros elektromágneses sugárzásokat felfogja és átalakítja az embert körülvevő ugyancsak elektromágneses ( bió mező ) számára már nem káros azt erősítő sugárzássá.

Sungit fekete, fényes, nem kristályos szerkezetű, metamorf, kriptokristályos szén, ásványszerű (mineraloid) anyag, amely több mint 98 tömegszázalék szenet tartalmaz (30%-től 98%-ig származási helytől függően).Sungitnak neveznek több, eredetileg az oroszországi Karéliában talált, sungitot tartalmazó metamorf kőzetet is. A sungit elnevezése Alekszandr Inosztrancevtől származik, aki 1879-ben elsőként ismertette az Onyega-tó közelében fekvő Sunyga falu melletti lelőhelyen talált kőzetet.[3][4] A sungit különleges tulajdonsága, hogy tartalmaz C60 és C70 fulleréneket, amelyeknek a természetes előfordulása nagyon ritka.

Egy darab sungit kő, egy nyakláncként hordott inga képes energiát sugározni a hagyomány szerint, úgy tűnik, hogy erőteljesen rezonál, a kőingában lévő kvarctól. Ez egy hatékony eszköz, mint általános védőkő, amely megvéd az elektromágneses sugárzástól, amely az elektromos berendezésektől származnak, beleértve a számítógépeket, mobiltelefonokat, mikrohullámú sütőket és televíziókat.[20] A különböző formájú gömbök vagy kisebb darabok, faragott piramisok, kalapácsok, bármilyen típusú alakzatot lehet használni erre a célra.