t
Kosár tartalma ikon
Bejelentkezés ikon
Termékkategóriák ikon
AKCIÓ! 70% kedvezmény mindegyik 2019-es évi naptárra!!!! Már csak néhány darab maradt!

Mobil telefon árnyékoló - Négyzet

termék ár

- +

termék adatok


 Raktáron 2 db

Méret: 1,5cm x 2,5cm x 0,2cm
Gyártó, szárm.: Oroszország

termék megosztása:

Termék leírása

Mobil telefon árnyékoló - négyzet

Őntapadó felületű.

  • Мéret: 1.5x2.5 cm
  • Tömeg: 0.004kg.
  • Származási hely Oroszország Karélia.

Sungit lap a mobiltelefonokhoz. A lap a mobiltelefonok által kibocsátott káros elektromágneses sugárzásokat felfogja és átalakítja az embert körülvevő ugyancsak elektromágneses ( bió mező ) számára már nem káros azt erősítő sugárzássá.

Sungit fekete, fényes, nem kristályos szerkezetű, metamorf, kriptokristályos szén, ásványszerű (mineraloid) anyag, amely több mint 98 tömegszázalék szenet tartalmaz (30%-től 98%-ig származási helytől függően).Sungitnak neveznek több, eredetileg az oroszországi Karéliában talált, sungitot tartalmazó metamorf kőzetet is. A sungit elnevezése Alekszandr Inosztrancevtől származik, aki 1879-ben elsőként ismertette az Onyega-tó közelében fekvő Sunyga falu melletti lelőhelyen talált kőzetet.[3][4] A sungit különleges tulajdonsága, hogy tartalmaz C60 és C70 fulleréneket, amelyeknek a természetes előfordulása nagyon ritka.

Egy darab sungit kő, egy nyakláncként hordott inga képes energiát sugározni a hagyomány szerint, úgy tűnik, hogy erőteljesen rezonál, a kőingában lévő kvarctól. Ez egy hatékony eszköz, mint általános védőkő, amely megvéd az elektromágneses sugárzástól, amely az elektromos berendezésektől származnak, beleértve a számítógépeket, mobiltelefonokat, mikrohullámú sütőket és televíziókat.[20] A különböző formájú gömbök vagy kisebb darabok, faragott piramisok, kalapácsok, bármilyen típusú alakzatot lehet használni erre a célra.