×

Húsvét váró ajándék!

10.000 forintot meghaladó vásárlás esetén 1 darab három tojás díszítéséhez elegendő (Hohloma vagy gzsel mintájú) Termo fóliát adunk ajándékba. A rendelésnél a "megjegyzésbe" kérjük írja be: "Kérem az ajándékot"

Orosz lottó társasjáték

- +
Termék adatok
Készlet: Nincs raktáron
Méret: 30 cm / 11 cm / 11 cm
Súly: 0.700 kg
Gyártó, szárm.: Ukrajna
Termék leírása

Orosz lottó társasjáték

90 db. kis fahordó, 24 db. játék kártya (lottó szelvény), 100 db. zseton tubusban.

  • méret: 30 x 11 cm
  • Származási hely: Ukrajna
  • Tömeg: 0,702 kg
  • 6 évnél idősebb gyerekek felügyelet mellett használhatják.

Leírás:

Az Orosz lottó tradicionális régi orosz társasjáték ami ma is népszerű. Játszható egyaránt vidám társasági vagy családi körben.

A játék variációi.

Sima lottó: a győztes az aki legelőszőr lefedi a nála lévő lottó szelvény összes számát. Rövid lottó: a győztes az, aki legelőszőr lefedi a lottó szelvény legfelső számsorát. Nyeremény lottó: ugyan az mint a sima lottó, csak ez esetben nyeremény is van.

Játékszabály:

Először a játékosok vezetőt választanak maguk közül (aki maga is játszik vagy csak vezeti a játékot). Ezután minden játékos ugyanannyi lottó szelvényt kap. A vezető a zsákból egymás után húzza ki a számokat (hordócskákat) és mondja be a rajtuk lévő nyerőszámokat. A játékosok ellenőrzik hogy lottó szelvényükön meg van e a kihúzott szám. A mennyiben igen úgy lefedik a náluk lévő zsetonnal. Ez folytatódik addig míg valaki nem nyer.