×
Tisztelt Vásárlóink, a személyes átvétel újra elérhető!

A személyes átvétel ideje: Hétfő és Csütörtök 11:00 és 15:00 között kizárólag előzetes egyeztetéssel következő telefonszámon: 06 30 9927 103


FONTOS: Postázási időpontok!

Tisztelt vásárlóink, a megrendelt termékek postára adása a hétfői (vagy keddi) és csütörtöki napokon történik.

Sungit piramis - 4 cm

- +
Termék adatok
Készlet: Raktáron
Méret: 4 cm / 4 cm / 4 cm
Súly: 0.053 kg
Gyártó, szárm.: Oroszország
Termék leírása

Sungit piramis 4 cm

  • Tömeg csomagolással : 0.053kg.
  • Származási hely Oroszország Karélia.

A piramis szimbolizálja az állandó felfelé való törekvést a cél elérése érdekében.

A kutatók felfedezték, hogy a piramis energetikai mezője kúp alakú, és az összes energia amely belőle származik egy ponton konvergál. Egy fénysugár árad a piramis csúcsból felfelé. Ezt az energia sugarat már korábban felfedezte az egyiptológus Enel. A kutatásai azt mutatták, hogy ez a sugár megöli a kórokozókat és a rákos sejteket. Kimutatta, hogy a piramisok biomezővel rendelkeznek és ezeknek erős pozitív hatása van. Legjobb hatásúak a kőből készült piramis.

A rózsakvarcból ,nefritből és más ásványból készült piramisok biómezejének hatótávolsága 0,5 -3 m mérettől függően. Ezekhez képest a sungit piramis biómezeje 5 métert is meghaladja. Gyakorlatilag a sungit piramis gyógyhatása az egész szobára ki terjed. Ennek egyetlen feltétele, hogy piramisnak meg kell felelnie a Kheopsz piramis arányainak.

A sungit piramisok fantasztikus tulajdonsága, hogy elnyeli a negatív energiákat és letörli annak minden negatív nyomát. Kísérletek során kiderült az az egyedülálló tulajdonság, hogy a sungit piramis egy biztonságos pajzs a geópatogén zónák negatív hatása ellen .

Néhány órával a sungit piramis elhelyezése után kitisztul a helység. Az emberek megérzik jótékony hatásait . Mind ha teleszívódnának jó energiával! Képzelje el ha ilyen egy ilyen piramis mindig ott van az íróasztalán? Egy nehéz, kellemetlen beszélgetés után r teszi a kezét a piramis csúcsára és a stressz mind ha nem is lett volna!

A sungit piramist oda hasznos tenni ahol az ember a legtöbb időt tölti. Az ágy mellett, az íróasztalra, az elektromos készülékek, számítógépek mellé stb. A piramis legyen veled azonos szinten de minimum 50 cm-re a padlótól. (pl. el lehet helyezni a piramist közéd és a komputer vagy TV közé de elhelyezhető egyéb eszközök közé is amelyek elektromágneses sugárzás forrásai.

Hatásterület.

  • 5 cm. élű piramis 6 m2 alapterületig.
  • 6 cm. élű piramis 10 m2 alapterületig.
  • 7 cm. élű piramis 14 m2 alapterületig.
  • 8 cm. élű piramis 16 m2 alapterületig.
  • 9 cm. élű piramis 18 m2 alapterületig.
  • 10 cm. élű piramis 20 m2 alapterületig.
  • 15 cm. élű piramis 30 m2 alapterületig.

Egy 15 cm. élű piramis egy 6 m2 es szobába is elhelyezhető és itt is tökéletesen kifejti hatását. Egy 5 cm. élű piramis azonban egy 30 m2 es szobában csak az „ őt „ körülvevő 6 m2-en fejt ki megfelelő hatást.

Televízió vagy számítógép monitor káros sugarainak megszüntetésére elegendő 5 vagy 6 cm. élű piramis használata.

Hatékony működéséhez a piramis alap oldalának Észak – Dél vonalon kell lennie.

Rendszeresen 2-3 hetente vigyünk ki a piramisokat friss levegőre, minimum egy órára „tisztítás” és védőhatásnak helyreállítása érdekében.

Sungit piramisokat polírozni is szokták. Ezeknek a piramisoknak ugyanolyan hátasai vannak mind a sima piramisoknak csak szép tükrös felületűek lesznek.

Sungit piramist lehet használni strukturált víz készítéséhez is. Unikális gyógyvíz lesz belőle.

Strukturált víz készítéshez 40 × 40-50 × 50 mm. piramisra van szükség . A piramist el kell helyezni egy három literes üvegedény aljára és rá önteni a vizet. Ez után üveget világos helyre kell helyezni 48-72 órára. Ez követőén bioaktív vizet kapunk. A sungit piramisos vizet 100-150 millilitert , háromszor naponta javasolt meginni. A tudósok megalapították jótékony hatását az egész szervezetre.