×
Tisztelt Vásárlóink, a személyes átvétel újra elérhető!

A személyes átvétel ideje: Hétfő és Csütörtök 10:00 és 15:00 között kizárólag előzetes egyeztetéssel következő telefonszámon: 06 30 9927 103

Sungit apró kövek (10-50 mm) - víz aktiválásához 500 gramm

- +
Termék adatok
Készlet: Raktáron
Méret: 15 cm / 10 cm / 2 cm
Súly: 0.5 kg
Gyártó, szárm.: Oroszország
Termék leírása

Sungit apró kövek (10-50 mm) - víz aktiválásához 500 gramm

  • Csomag méret: 6 X 12 cm
  • Tömeg: 0.500 gr
  • Származási hely: Oroszország Karelia.

Felhasználási javaslat:

Tiszta vizet öntsön egy üveg vagy zománcos edénybe miután belehelyezte a shungit kövecskéket. Arányok: egy liter vízhez 80 – 100 gramm shungit kövecske szükséges. Felhasználás: Ivóvíz esetében 30 – 40 perc elegendő a kövecskék áztatására. Az így készített víz főzésre is alkalmas. A víz antibakteriális hatású. Gyermek felnőtt egyaránt ihatja.

Gyógyvíz készítése esetében a kövecskéket 3 napon keresztül kell áztatni. Az idő elteltével a kövecskékről a vizet le kell önteni és újból lehet gyógyvizet készíteni. Amennyiben a kövecskéket nem kívánja használni (később akar csak gyógyvizet készíteni) azok nem igényelnek különösebb törődést. Elegendő azokat letakarva tárolni.

A köveket 30 alkalommal lehet felhasználni.

Sungit fekete, fényes, nem kristályos szerkezetű, metamorf, kriptó kristályos szén, ásványszerű (mineraloid) anyag, amely több mint 98 tömegszázalék szenet tartalmaz (30%-től 98%-ig származási helytől függően).Sungitnak neveznek több, eredetileg az oroszországi Karéliában talált, sungitot tartalmazó metamorf kőzetet is. A sungit elnevezése Alekszandr Inosztrancevtől származik, aki 1879-ben elsőként ismertette az Onyega-tó közelében fekvő Sunyga falu melletti lelőhelyen talált kőzetet.A sungit különleges tulajdonsága, hogy tartalmaz C60 és C70 fulleréneket, amelyeknek a természetes előfordulása nagyon ritka.

Gyógyhatásai többfélék. Az első mint természetes szorbens amit régóta alkalmaznak víztisztításra a háztartásban és az iparban egyaránt. A gyógyhatása során kifejtett különleges tulajdonsága, hogy nemcsak elvonja a káros anyagokat, hanem pótolja is a hiányzó kémiai elemeket, melyekre a szervezetnek szüksége van. Alkalmazása során visszaáll a szervezet ásványi egyensúlya. Ezzel megszűnnek azok a betegségek melyet az ásványi egyensúly hiány okozott. Hatása minden élőlényre de főként az ember számára hasznos. Második, hogy a shungit kristályszerkezetének alapja a fulleren (amely rendkívüli antioxidáns, erősíti az immunrendszert, gyulladás gátló és anti allergén).

A sungit mintegy 2 milliárd éves kőzet. Rendkívül pozitív tulajdonságokkal rendelkezik a hagyomány szerint, amelyet használják különféle áldások alkalmazásánál, mert „csodákra” képes, egyik előnyös tulajdonsága, hogy egészséges életet biztosít. Az egyik egyedülálló „gyógyító” kőzet, amely egészségjavító tulajdonságokkal rendelkezik. Ez az alapja a sok kozmetikumnak, gyógyszernek és gyógyterméknek, amelyet sikeresen alkalmaznak a gyógyításban. Számos hatékony kezelési módszer ismert.

A sungit tartalmú ásványvíz a szervezetben hatékony a cukorbetegség kezelésére, a szív-érrendszeri betegségekben, a gyomor-bél traktus betegségeiben, mentális zavarokban, a felső légutak elváltozásaiban, a máj-, az ízületek-, a gerinc-,és a bőr betegségeiben. A sungit normalizálja a vérnyomást, enyhíti a fejfájást, álmatlanságot, megszünteti a krónikus fáradtság szindrómát, emeli az általános állapotát a szervezetnek.

Széles körben használják az allergiás betegségek bizonyos fajtáiban, vérszegénységben, asztmában, gastritis-ben, diabéteszben, dyspepsia-ban, epehólyag-betegségben, a hasnyálmirigy kóros elváltozásaiban, a vese és a máj kóros állapotaiban, a legyengült immunrendszer kezelésében, hurutos betegségekben. Parodontózisban hatékony, begyógyítja a sérüléseket és az égési sebeket. A sungitból szűrőket készítenek a víz eredendő tisztaságának visszaállításához. Semlegesíti a Hartmann és vízérsugárzást, véd az elektromágneses mezőktől.

Egy darab sungit kő, egy nyakláncként hordott inga képes energiát sugározni a hagyomány szerint, úgy tűnik, hogy erőteljesen rezonál, a kőingában lévő kvarctól. Ez egy hatékony eszköz, mint általános védőkő, amely megvéd az elektromágneses sugárzástól, amely az elektromos berendezésektől származnak, beleértve a számítógépeket, mobiltelefonokat, mikrohullámú sütőket és televíziókat.[20] A különböző formájú gömbök vagy kisebb darabok, faragott piramisok, kalapácsok, bármilyen típusú alakzatot lehet használni erre a célra.

Erős csakrahatás

Ez egy olyan kő, amely egy erős föld-kapcsolattal bír, amely ősi örökséget közvetít és azt jelenti, hogy előhozza az ősi föld misztikus energiáit a mindennapjainkba. Mint a legtöbb fekete kő, ez egy erős kő, támogatja a föld-kapcsolatot. A kő az alap csakra és föld csakra , és ez egy erős kő - lelki föld-kapcsolat.

Erősebb aura hatás

Azt mondják, hogy könnyebben átjárja az aura mezőt a fény, és ez lehetővé teszi a könnyebb pozitív és hasznos energiához jutást. Az ősi energia biztosít lelki védelmet. Azt tartják, hogy megvan a képessége, hogy számos egészségügyi problémát rendezzen, különösen a bőr panaszok esetén. Vízzel átitatva lehet használni a problémás területek megtisztítására.