t
Kosár tartalma ikon
Bejelentkezés ikon
Termékkategóriák ikon
AKCIÓ! 70% kedvezmény mindegyik 2019-es évi naptárra!!!! Már csak néhány darab maradt!

Sungit por 100 gramm

termék ár

- +

termék adatok


 Raktáron

Méret: 8cm x 9cm x 3cm
Gyártó, szárm.: Oroszország Karélia

termék megosztása:

Termék leírása

Sungit por

  • Tömeg: 0.100gr.
  • Csomag méret: 8 cm x 9 cm
  • Származási hely: Oroszország Karélia

A sungitos kivonatok és készitmények vizsgálata kimutatta hogy alkalmazásuk eredményként felgyorsul a bőrhámosodása,mégújulnak a sejtek a vér cirkulációja stimulálásának következtében végbemegy a mikroelemekkel való feltölődés.

Sungit krém

Sungit krém nem más mint megfelelő sungitpor vizes elegye. Elkészitéséhez finomra darált por és víz szükszéges(1:2 arányban)

Külsőleg a krém fekete szinű tejfölre hasonlít. Szagtalan. Alkalmazása otthoni körülmények között igencsak hasznos. Antibakteriális tulajdonsággal rendelkezik, jól melegít, elősegiti az anyagcsere és a vér mikrokeringésének normalizelását.

Javítja a szervek és a szövetek tápanyagellátását. A sungit krém alkalmazási javallatai - gyulladásos, degenerativ-disztrof betegségek, allergía, radiculitisz, osteochondrosis, polyarthritis.

A sungit port sűrű péppé kell keverni és a kapott masszát a bőrre kell kenni 1 milliméter vastagságban. A bőrbe dörzsölni nem szükséges. A bekent felületet fóliával lefedni, majd felmelegített gyapjú szövetet kell ráhelyezni. A kezelés 30 perctől 2 óráig tarthat.

A krémet meleg vízzel lehet eltávolitani.

Ellenjavallatai léteznek. Ezek a 2-3-fokú magas vérnyomás, szivinfarktus, instabil angima és daganatok (jó -illetve rosszindulatú).