×
Tisztelt Vásárlóink, a személyes átvétel újra elérhető!

A személyes átvétel ideje: Hétfő és Csütörtök 10:00 és 15:00 között kizárólag előzetes egyeztetéssel következő telefonszámon: 06 30 9927 103

Sungit por 100 gramm

- +
Termék adatok
Készlet: Raktáron
Méret: 8 cm / 9 cm / 3 cm
Súly: 0.1 kg
Gyártó, szárm.: Oroszország Karélia
Termék leírása

Sungit por

  • Tömeg: 0.100 gr
  • Csomag méret: 8 cm x 9 cm
  • Származási hely: Oroszország Karélia

A sungitos kivonatok és készítmények vizsgálata kimutatta, hogy alkalmazásuk eredményeként felgyorsul a bőr hámosodása, megújulnak a sejtek, a vér cirkulációja stimulálásának következtében végbemegy a mikroelemekkel való feltöltődés.

Sungit krém

Sungit krém nem más mint megfelelő sungitpor vizes elegye. Elkészítéséhez finomra darált por és víz szükséges (1:2 arányban)

Külsőleg a krém fekete színű tejfölre hasonlít. Szagtalan. Alkalmazása otthoni körülmények között igencsak hasznos. Antibakteriális tulajdonsággal rendelkezik, jól melegít, elősegíti az anyagcsere és a vér mikrokeringésének normális ellását.

Javítja a szervek és a szövetek tápanyagellátását. A sungit krém alkalmazási javallatai - gyulladásos, degeneratív-disztrof betegségek, allergía, radiculitisz, osteochondrosis, polyarthritis.

A sungit port sűrű péppé kell keverni és a kapott masszát a bőrre kell kenni 1 milliméter vastagságban. A bőrbe dörzsölni nem szükséges. A bekent felületet fóliával le kell fedni, majd felmelegített gyapjú szövetet kell ráhelyezni. A kezelés 30 perctől 2 óráig tarthat.

A krémet meleg vízzel lehet eltávolítani.

Ellenjavallatai léteznek. Ezek a 2-3-fokú magas vérnyomás, szívinfarktus, instabil angima és daganatok (jó -illetve rosszindulatú).