×
Kedves Vásárlóink!

Vetom 2.26 készleten! A Vetom 2.26 minden hatóanyag tartalmaz amely a Vetom 1, 2, 3, 4-ben található.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy VETOM 1.1, VETOM 1.23, VETOM 3 és VETOM 4. jelenleg nincs raktáron. Sajnálatos módon a Vetom termékek érkezéséről a vámolás miatt nem tudonk pontos információt adni. Amennyiben szeretnének rendelni, az előrendeléseket az info@azeletize.hu email címre küldjék a következő adatok megadásával: hány darab, név, email cím, telefonszám, szállítás cím, szállítási mód. Köszönjük!

Modern orosz konyha háziasan.

- +
Termék adatok
Készlet: Nincs raktáron
Méret: 29 cm / 21,5 cm / 1 cm
Súly: 0.7 kg
Gyártó, szárm.: Oroszország
Termék leírása

Modern orosz konyha háziasan.

  • Szerző: Putan Okszana Valerievna,Lisznyak Julia Vladimirovna
  • Korhatár: 16+
  • Kiadás éve: 2017
  • Oldalak száma: 120
  • kötés: kemény

Üdvözöljük az orosz konyha világában!
Ha szeretné megtudni, milyen is a modern orosz konyha. Kövesse e könyvet oldalról oldalra és az elmeséli. Pontos jól kitapasztalt recepteket ad és megtanítja hogyan kell elkészíteni az egyszerű és a leggyakoribb ételeket. Mesél az ételek történetről és praktikus trükköket mutat be az étel készítésről.
Okszana Putan professzionális szakács, aki nagy munkatapasztalattal rendelkezik. A recepteket az "okos" szakemberek nyelvezetéről közérthető nyelvre fordítja. Receptjeinek hatalmas a népszerűsége Oroszországban. Okszana úgy tud " előadni" egy egy receptet hogy azt akár gyerek is könnyen elkészítheti.