×
Tisztelt Vásárlóink!

A korona vírus okozta rendkívüli (járvány) helyzet csökkentése érdekében – figyelemmel a Kormány által kommunikált irány mutatásokra – Web áruházuk 2020. március 24.-e nulla órától beszünteti az átadási ponton ( 1065 Budapest Nagymező u. 3.) történő áru kiadást. Az addig beérkezett rendeléseket 2020 március 27.-e 15 óráig tudjuk átadni vásárlóinknak.
Természetesen a járvány állapot megszűnése után visszaáll az eredeti átadási rendszer.

Egy anyós naplója

- +
Termék adatok
Készlet: Nincs raktáron
Méret: 16 cm / 10 cm / 2 cm
Súly: 0.13 kg
Gyártó, szárm.: Oroszország
Termék leírása

Egy anyós naplója

  • Szerző: Metlickaja Marija
  • Műfaj: regeny
  • Korhatár: 16+
  • Kiadás éve: 2017
  • Oldalak száma:320
  • kötés: puha

Metlickaja Marija egyike a legnépszerűbb íróknak a mai Oroszországban.

A fia, akit úgy tűnik, mintha csak tegnap hozta volna haza a kórházból, és csak tegnap vitte az első osztályba, hirtelen nagyon megváltozott. Potyogtatja az SMS -eket, órákat lóg a telefonon, zavarosan válaszol. A diagnózis egyértelmű. Ismeri a viccet? Az anyja húsz év alatt farag embert a fiából a barátnője pedig húsz perc alatt csinál belőle idiótát. Igen, igen már nem messze az idő amikor Magából már nem csak egy nő lesz, nem is csak egy feleség és anya, hanem az ANYÓS. És akkor feltétlenül el kell olvasnia ezt a könyvet. Mert ez a regény kiváló pszichoterápía mindenki számára. Azoknak is akik az utóbbi időben váltak anyóssá, azok számára is akik már hosszú ideje hordozzák ezt a terhet, és azoknak is akik a félelemmel várják ezt a változást az életben.

Vagy talán maga a lány, aki miatt a család reménységéből egy siralmas szerelmes béna lett? Akkor ez a könyv magának szól. Mert minden anyós volt egyszer lány. És minden leány - figyelem - egyszer anyós lesz.