×
Kedves Vásárlóink!

Vetom 2.26 készleten! A Vetom 2.26 minden hatóanyag tartalmaz amely a Vetom 1, 2, 3, 4-ben található.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy VETOM 1.1, VETOM 1.23, VETOM 3 és VETOM 4. jelenleg nincs raktáron. Sajnálatos módon a Vetom termékek érkezéséről a vámolás miatt nem tudonk pontos információt adni. Amennyiben szeretnének rendelni, az előrendeléseket az info@azeletize.hu email címre küldjék a következő adatok megadásával: hány darab, név, email cím, telefonszám, szállítás cím, szállítási mód. Köszönjük!

Sungit medál - Ovális (nagy)

- +
Termék adatok
Készlet: Raktáron
Méret: 5 cm / 3 cm / 0,4 cm
Súly: 0.009 kg
Gyártó, szárm.: Oroszország Karélia
Termék leírása

Sungit medál - Ovális (nagy)

  • Méret: 5 cm / 3 cm / 0,4 cm
  • Gyártó, szárm.: Oroszország Karélia

Sungit fekete, fényes, nem kristályos szerkezetű, metamorf, kriptó kristályos szén, ásványszerű (mineraloid) anyag, amely több mint 98 tömegszázalék szenet tartalmaz (30%-től 98%-ig származási helytől függően).Sungitnak neveznek több, eredetileg az oroszországi Karéliában talált, sungitot tartalmazó metamorf kőzetet is sungit különleges tulajdonsága, hogy tartalmaz C60 és C70 fulleréneket, amelyeknek a természetes előfordulása nagyon ritka.

Gyógyhatásai többfélék. Az első mint természetes szorbens amit régóta alkalmaznak víztisztításra a háztartásban és az iparban egyaránt. A gyógyhatása során kifejtett különleges tulajdonsága, hogy nemcsak elvonja a káros anyagokat, hanem pótolja is a hiányzó kémiai elemeket, melyekre a szervezetnek szüksége van. Alkalmazása során visszaáll a szervezet ásványi egyensúlya. Ezzel megszűnnek azok a betegségek melyet az ásványi egyensúly hiány okozott. Hatása minden élőlényre de főként az ember számára hasznos. Második, hogy a shungit kristályszerkezetének alapja a fulleren ( amely rendkívüli antioxidáns, erősíti az immunrendszert, gyulladás gátló és anti allergén ).

A sungit tartalmú ásványvíz a szervezetben hatékony a cukorbetegség kezelésére, a szív-érrendszeri betegségekben, a gyomor-bél traktus betegségeiben, mentális zavarokban, a felső légutak elváltozásaiban, a máj-, az ízületek-, a gerinc-,és a bőr betegségeiben. A sungit normalizálja a vérnyomást, enyhíti a fejfájást, álmatlanságot, megszünteti a krónikus fáradtság szindrómát, emeli az általános állapotát a szervezetnek.

Széles körben használják az allergiás betegségek bizonyos fajtáiban, vérszegénységben, asztmában, gastritis-ben, diabéteszben, dyspepsia-ban, epehólyag-betegségben, a hasnyálmirigy kóros elváltozásaiban, a vese és a máj kóros állapotaiban, a legyengült immunrendszer kezelésében, hurutos betegségekben. Parodontózisban hatékony, begyógyítja a sérüléseket és az égési sebeket. A sungitból szűrőket készítenek a víz eredendő tisztaságának visszaállításához .Semlegesíti a Hartmann és vízérsugárzást, véd az elektromágneses mezőktől.

Egy darab sungit kő, egy nyakláncként hordott inga képes energiát sugározni a hagyomány szerint, úgy tűnik, hogy erőteljesen rezonál, a kőingában lévő kvarctól. Ez egy hatékony eszköz, mint általános védőkő, amely megvéd az elektromágneses sugárzástól, amely az elektromos berendezésektől származnak, beleértve a számítógépeket, mobiltelefonokat, mikrohullámú sütőket és televíziókat.[20] A különböző formájú gömbök vagy kisebb darabok, faragott piramisok, kalapácsok, bármilyen típusú alakzatot lehet használni erre a célra.

Erős csakrahatás

Ez egy olyan kő, amely egy erős föld-kapcsolattal bír, amely ősi örökséget közvetít és azt jelenti, hogy előhozza az ősi föld misztikus energiáit a mindennapjainkba. Mint a legtöbb fekete kő ... ez egy erős kő, támogatja a föld-kapcsolatot. A kő az alap csakra és föld csakra , és ez egy erős kő - lelki föld-kapcsolat.

Erősebb aura hatás

Azt mondják, hogy könnyebben átjárja az aura mezőt a fény, és ez lehetővé teszi a könnyebb pozitív és hasznos energiához jutást. Az ősi energia biztosít lelki védelmet. Azt tartják, hogy megvan a képessége, hogy számos egészségügyi problémát rendezzen, különösen a bőr panaszok esetén. Vízzel átitatva lehet használni a problémás területek megtisztítására.