×
Tisztelt Vásárlóink, a személyes átvétel újra elérhető!

A személyes átvétel ideje: Hétfő és Csütörtök 10:00 és 15:00 között kizárólag előzetes egyeztetéssel következő telefonszámon: 06 30 9927 103

Vetom 3 (étrend-kiegészítő)

- +
Termék adatok
Készlet: Raktáron
Méret: 4,5 cm / 6,5 cm / 8 cm
Súly: 0.1 kg
Gyártó, szárm.: Oroszország
Termék leírása

Figyelem!

A minőségi termékek megvétele érdekében kizárólag a gyártó hivatalos partnereitől vásároljon VETOM terméket!

A Vetom készítmények gyártójának, a "Kutató központ Kft.-nek egyetlen hivatalos magyarországi képviselője az INTELLEXCONN Kft.

VETOM 3 (étrend-kiegészítő)

  • Gyártó, szárm.: Oroszország
  • Méret:4,5cm x 6,5cm x 8cm

Összetétel

1 kapszula tartalmaz: kukorica kivonat – 133 mg; burgonyakeményítő -100 mg; szacharóz (porcukor) – 67 mg,probiotikus szárított Bacillus amyloliquefaciens VKPM B – 10641 baktérium törzs kultúra (DSM 24613), 1x109 KTJ / g - 30 mg kolónia-képző egység.

Alkalmazás

A gyógyító hatás a Bacillus amyloliquefaciens hatásának köszönhető, amely főként a vastagbélben szaporodva termelnek: proteolitikus, amilolitikus, celluloszolitikus enzimeket,biológiailag aktív anyagot ,amelyek gátolják a patogén és feltételesen patogén mikroflórák növekedését és fejlődését. Ennek következtében a belek tartalmának baktérium összetétele a megfelelő fejlődési normává alakul, a bélfalakat az emésztetlen maradványoktól megtisztítja, ami hozzájárul a szervezetből a toxinok aktív eltávolításához, a biológiailag aktív tápanyagok akadálytalan szállításához. A Vetom 3 hatása alatt a biológiailag aktív élelmiszer-összetevők metabolizmusa, emésztése és abszorpciója a gyomor-bél traktusban normalizálódik.

Felhasználási terület

A probiotikus mikroorganizmusok felhasználását biológiailag aktív élelmiszer-adalékanyagként ajánlják gyomor-bél traktusok javítására és a béltraktus mikroflórájának helyreállítására. Alkalmazás: javasolt 10 napon keresztül (2-7) naponta étkezés közben vagy után, kis mennyiségű vízzel, gyümölcslével vagy teával meginni.

Ellenjavallat

A gyógyszer egyes összetevőivel kapcsolatos túlérzékenység.

Különleges utasítások

Terhesség és szoptatás alatt csak orvosi konzultáció után alkalmazható. A Készítmény nem befolyásolja a járművezető-képességet vagy esetlegesen veszélyes mechanizmusok kezelését.

Kiszerelés

10 db 0,33 g kapszula külön buborékcsomagolásban, 5 buborék csomagolás egy kartondobozban. Hullámpapír csomagolásban, tiszta súly: 5 gr, 50 db karton dobozban.

Ajánlások a Vetom készítmények szedéséhez MEGNYITÁS

Prezentáció a vetom termékekről:LETÖLTÉS