×
Tisztelt Vásárlóink, a személyes átvétel újra elérhető!

A személyes átvétel ideje: Hétfő és Csütörtök 10:00 és 15:00 között kizárólag előzetes egyeztetéssel következő telefonszámon: 06 30 9927 103

VETOM 4. (étrend-kiegészítő)

- +
Termék adatok
Készlet: Raktáron
Méret: 4,5 cm / 6,5 cm / 8 cm
Súly: kg
Gyártó, szárm.: Oroszország
Termék leírása

Figyelem!

A minőségi termékek megvétele érdekében kizárólag a gyártó hivatalos partnereitől vásároljon VETOM terméket!

A Vetom készítmények gyártójának, a "Kutató központ Kft.-nek egyetlen hivatalos magyarországi képviselője az INTELLEXCONN Kft.

VETOM 4. (étrend-kiegészítő)

  • Gyártó, szárm.: Oroszország
  • Méret:4,5cm x 6,5cm x 8cm.
  • Gyártó: „Kutató központ” Kft. Oroszország.

Összetétel

1 1kapszula tartalmaz: kukorica kivonat – 133 mg; burgonyakeményítő -100 mg; szacharóz (porcukor) – 67 mg: probiotikus szárított Bacillus amyloliquefaciens VKPM B – 10643 baktérium törzs kultúra (DSM 24615), 1x109 KTJ / g - 30 mg kolónia-képző egység.

5g pór tartalmaz: kukorica kivonat – 2000 mg; burgonyakeményítő -1500 mg; szaharin (porcukor) – 1000 mg: probiotikus szárított Bacillus amyloliquefaciens VKPM B-10643 baktérium törzs kultúra (DSM 24615), 1x109 KTJ / g - 500 mg kolónia-képző egység.

Alkalmazás

A gyógyító hatás a Bacillus amyloliquefaciens hatásának köszönhető, amely főként a vékonybélben szaporodva termelnek: proteolitikus, amilolitikus, celluloszolitikus enzimeket,biológiailag aktív anyagot ,amelyek gátolják a patogén és feltételesen patogén mikroflórák növekedését és fejlődését. Ennek következtében a belek tartalmának baktérium összetétele a megfelelő fejlődési normává alakul, a bélfalakat az emésztetlen maradványoktól megtisztítja, ami hozzájárul a szervezetből a toxinok aktív eltávolításához, a biológiailag aktív tápanyagok akadálytalan szállításához. A Vetom 4 hatása alatt a biológiailag aktív élelmiszer-összetevők metabolizmusa, emésztése és abszorpciója a gyomor-bél traktusban normalizálódik.

Felhasználási terület

A probiotikus mikroorganizmusok felhasználását biológiailag aktív élelmiszer-adalékanyagként ajánlják gyomor-bél traktusok javítására és a béltraktus mikroflórájának helyreállítására.

Alkalmazás

Javasolt 10 napon keresztül (2-10) naponta étkezés közben vagy után, kis mennyiségű vízzel, gyümölcslével vagy teával meginni.

Ellenjavallat

A gyógyszer egyes összetevőivel kapcsolatos túlérzékenység.

Különleges utasítások

Terhesség és szoptatás alatt csak orvosi konzultáció után alkalmazható. A Készítmény nem befolyásolja a járművezető-képességet vagy esetlegesen veszélyes mechanizmusok kezelését.

Kiszerelés

10 db 0,33 g kapszula külön buborékcsomagolásban, 5 buborék csomagolás egy kartondobozban.
Műanyag dobozban, nettó tömeg: 500 g.
Hullámpapír csomagolásban, tiszta súly: 5 gr, 50 db karton dobozban.
Használati utasítás mellékelve.

Tárolási feltételek

Tárolható 75 % relatív nedvességtartalmú 30 °С -nál alacsonyabb hőmérsékletű helyen. Gyermekektől elzárva tartandó.

Szavatossági idő

2 év a gyártástól számítva. A szavatossági idő lejárta után fogyasztani tilos.
A Vetom 4 nem minősül gyógyszernek.
Gyártó: „Kutató központ” Kft. Oroszország.

Ajánlások a Vetom készítmények szedéséhez MEGNYITÁS

Prezentáció a vetom termékekről:LETÖLTÉS