Vetom 4.24

- +
Termék adatok
Készlet: Nincs raktáron
Méret: 3 cm / 3 cm / 7 cm
Súly: 0.02 kg
Gyártó, szárm.: Oroszország
Termék leírása

Vetom 4.24

  • Méret: 3 cm / 3 cm / 7 cm
  • Súly: 0.02 kg
  • Gyártó, szárm.: Oroszország

Vetom 4.24 - bioaktív étrend-kiegészítő, készítmény

Összetétel:

A VKPM B 10 643 (DSM 24615) törzs Bacilus amyloliquefaciens baktériummal fermentált kukorica kivonata, nátrium-klorid, vivőanyag.

A készítmény külleme

Az 4.24 vetom specifikus szagú folyadék, színe a világos sárga és sötétbarna színek közti tartományban van. Előfordulhat nem oldódó üledék. Kiszerelés üveg-vagy műanyag flakon kartondobozba.

Alkalmazás:

Az Vetom 4.24 a probiotikus mikroorganizmusok kiegészítő forrásaként alkalmazzák az emberi szervezet egészség javítására. Roboráló hatását a Bacillus myloliquefaciensának, köszönthető, amely főleg a vékonybélben szaporodva termeli proteolitikus,amilolitikus, cellulozolitikus enzimeket és egyéb biológiailag aktív anyagokat. Eme folyamat következtében a bélrendszer baktérium állománya átalakul, mígnem az evolució során kialakult normával lesz azonos, a bélfalak megtisztulnak a nem megemészthető ételmaradékoktól, ami elősegíti a mérgező anyagok szervezetből történő aktív kivonását, a biológiailag aktív anyagok, tápanyagok akadálytalan szállítását. A Vetom 4.24 hatására normalizálódik az emésztés, a vas, a kalcium, zsírok, fehérjék, szénhidrátok, trigliceridek, aminosavak, dipeptidek, az epesav sóinak felszívódása és metabolizmusa, normalizálódik az emésztőrendszer savas közege. A Vetom 4.24 használata segíti a szervezetet az egészség megőrzésében.

Alkalmazási mód és adagolás

Az Vetom 4.24 szájon keresztül kell alkalmazni.

Adagolása az emberi szervezet egészségi állapotától függ. Egészséges embereknek ajánlott a Vetom 4.24 legalább napi 4-6 cseppenkénti alkalmazása 10 napon keresztül. Betegség esetén az adagot növelni kell napi 10 vagy ennél több cseppig 10 napon keresztül. A Vetom 4.24 hoz nem lehet hozzászokni.

Ellenjavallat

Az egyes összetevőivel kapcsolatos túlérzékenység (allergia).

Az Vetom 4.24 és egyéb készítmények kölcsönhatása

Az Vetom 4.24növeli a gyógyszerek hatékonyságát és csökkenti az emberi szervezetre gyakorolt negatív mellékhatásukat. Az Vetom 4.24 ne szedjük egyidejűleg orálisan antibiotikumokkal és a probiotikus mikroorganizmusok alapján működő egyéb készítményekkel. Más módon alkalmazott antibiotikumok és az Vetom 4.24 egyidejű használata megengedett.

Tárolható legfeljebb 75%-os relatív nedvességtartalmú,0-10 °helyen. Szállítása és raktározása 10-30 ° között megengedett 18 napig bezárólag. A flakon felnyitása után 0-10° között.

Ajánlások a Vetom készítmények szedéséhez MEGNYITÁS

Prezentáció a vetom termékekről:LETÖLTÉS