×
Tisztelt Vásárlóink, a személyes átvétel újra elérhető!

A személyes átvétel ideje: Hétfő és Csütörtök 10:00 és 15:00 között kizárólag előzetes egyeztetéssel következő telefonszámon: 06 30 9927 103

Szállítási információk

Személyes átvétel (ingyenes a következő címen):

1065 Budapest, Nagymező u. 3. - 1.em. 52. csengő

ÚTVONALTERV

A személyes átvétel ideje: Hétfő és Csütörtök 10:00 és 15:00 között kizárólag előzetes egyeztetéssel következő telefonszámon: 06 30 9927 103

Az átvétel pontos idejéről minden esetben várják meg email üzenetünket, amiben visszajelzünk, hogy mikor érkezik meg a termék az átvételi pontra.

Személyes átvétel esetében az árú átvétele maximum a megrendelés visszaigazolását követő 14. munkanapig történhet. Ettől ( egyszeri alkalommal) el lehet térni írásbeli (sms, email) vagy telefonon történő időpont módosítás esetén.

PostaPont, Mol PostaPont, Csomagautomata

Rendelt termékeiket mostár postapontokon is átvehetik! Kedvező és kényelmes megoldás az ország teljes területén.

A megrendelt termékek postára adása a hétfői és csütörtöki napokon történik.

PostaPont árlista

PostaPontok, Csomagautomaták listája

Ha kérdése van, keressen minket bizalommal!

+36202283418 info@azeletize.hu

FIGYELEM!

A sungit termékek szállítása minden esetben "törékeny" matricával ellátott csomagban történik, ezért felhívjuk a figyelmet arra, hogy megrendelt árú átvételekor (postán vagy a megjelölt címen) minden esetben bontsa fel a küldeményt és az esetleges hiányról vagy sérülésről feltétlenül Jegyzőkönyvet vegyen (vetessen) fel. Ennek hiányában (jogos) panaszát nem tudja érvényesíteni. Az esetben ha posta ponton történik az átvétel, három napon belül a legközelebbi Posta fiókban (kirendeltségen) kell Jegyzőkönyvet felvenni a sérülésről vagy hiányról. Ennek elmaradása esetében sem tudja (jogos) panaszát érvényesíteni Társaságunknál.

A szállitás közben sérült termékeket nem áll módunkban kicserélni!