Szállítási információ

Személyes átvétel

1065 Budapest, Nagymező u. 3. – 1.em. 52. csengő
A személyes átvétel ideje: Hétfő és Csütörtök 12:00 és 18:00 óra között kizárólag előzetes egyeztetéssel következő elérhetőségeken:

Az átvétel pontos idejéről minden esetben várd meg email üzenetünket, amiben visszajelzünk, hogy mikor érkezik meg a termék az átvételi pontra.
Személyes átvétel esetében az árú átvétele maximum a megrendelés visszaigazolását követő 14. munkanapig történhet. Ettől ( egyszeri alkalommal) el lehet térni írásbeli (sms, email) vagy telefonon történő időpont módosítás esetén.

Postapont, Mol postapont, Coop postapont, Csomagautomata

Csomagodat lehetőséged van PostaPontra, Mol postaPontra, Coop PostaPontra és csomagautomatába rendelni. Mindegyik opció esetén lehetőséged van készpénzzel és bankkártyával is fizetni.
A Magyar Posta átvevőpontjait és csomagautomatáinak listáját itt találod:

Postapontok, Csomagautomaták listája

MPL Házhozszállítás

Csomagodat lehetőséged van MPL futárszolgálattal házhozszállíttatni. A szállítás várható időpontjáról sms-ben fogsz értesítést kapni. A futárnál lehetőséged van készpénzzel és bankkártyával is fizetni. További információk az MPL szállítással kapcsolatban:

MPL Belföldi Csomagmegoldások

FoxPost csomagautomatába szállítás

Csomagodat lehetőséged van FoxPost csomagautomatában átvenni. Csomagod automatába érkezéséről sms-ben (vagy e-mailben) fogsz értesítést kapni. FoxPost automatánál bankkártyával van lehetőséged fizetni. További információk, FoxPost csomagpontok listája:

FoxPost Csomagautomata Kereső

FoxPost házhozszállítás

Csomagodat lehetőséged van FoxPost futárszolgálattal házhozszállíttatni. A szállítás várható időpontjáról sms-ben (vagy e-mailben) fogsz értesítést kapni. A futárnál lehetőséged van készpénzzel és bankkártyával is fizetni. További információk a FoxPost szállítással kapcsolatban:

FoxPost Csomagkövetés

Packeta csomagpont és Z-BOX csomagautomata

Csomagodat lehetőséged van Packeta csomagpontra és Z-BOX automatába rendelni. A szállítás várható időpontjáról sms-ben (vagy e-mailben) fogsz értesítést kapni. Z-BOX autmata esetén bankkártyával tud fizetni. Csomagpont esetén a csomagpont kiválasztásánál lehet tájékozódni, hogy lehetséges-e a kártyás fizetés. További információk a FoxPost szállítással kapcsolatban:

PACKETA csomag nyomonkövetése

VETOM AKCIÓ!

Akár 10% kedvezmény 8 VETOM termékre

NUKSEN Fekete dió szirupok

8.500 forint helyett 7.650 forintért!

Átvételi pont nyitvatartás változása

1065 Budapest, Nagymező u. 3.  (1.em. 52. csengő) átvételi pontunk nyitvatartása a következők szerint módosul:

Hétfő és Csütörtök 12:00-tól 18:00-ig

Telefonon szükséges az időpont-egyeztetés (+3630-9927-103)

Boldog Nőnapot!

Március 1-8 között, minden kedves hölgy vásárlónk egy 5%-os kedvezményre jogosító kupont kap csomagjába, amit a következő vásárlás alkalmával használhat fel.

A kedvezmény a már akciós termékekre nem vonatkozik. A kedvezményes kupon 2024.12.31-ig érvényes

Az akció 2022. december 16. 23:59 -ig , vagy a készlet erejéig tart.

Az akció 2023. december 10. 23:59-ig , vagy a készlet erejéig tart.

MINDEN KONYHAI TERMÉKRE
-10%
KEDVEZMÉNY!

Az akció 2023. november 27. 23:59 -ig , vagy a készlet erejéig tart.

Az akció 2022. december 9. 23:59 -ig , vagy a készlet erejéig tart.