Gyapjú kendő #2

21.600 Ft
Megszerezhető hűségpont: 216

Csak 3 maradt készleten

Csak 3 maradt készleten

Kiváló minűségű, stílusos gyapjú kendő 100% agas minőségű gyapjúból!

Részletes leírás

Kiváló minűségű, stílusos gyapjú kendő 100% agas minőségű gyapjúból!

Használati utasítás 100% gyapjú alapanyagú kendőhöz:

  • Tárolása száraz hűvös szellős helyen
  • Vasalni enyhén nedves, vékony pamut anyag ráhelyezésével
  • Tisztítást ajánlatos tisztítóba végeztetni.

Otthoni tisztításnál tilos előáztatni, mosógépben mosni, kicsavarni. Kizárólag speciális gyapjú anyaghoz készített mosószert kell használni. Kézi mosás 30-35 C os vízben. Az utolsó öblítés ecetes vízben történjen (egy evőkanál 10% -os ecet 5 liter vízben). A megmaradt vizet óvatosan kinyomkodni és utána vízszintesen kiterítve szárítani.

További információk

Tömeg 0,1 kg
Méretek 89 × 89 × 0,1 cm
Származási hely

Oroszország

Anyag

Gyapjú

Ezek is érdekelhetnek:

FIGYELEM

Webáruházunk személyes átvételi pontja technikai okokból – 2024.07.08-án és  és 2024.07.11-én zárva tart, a termékek kiadása. Rendeléseket természetesen ebben az időszakban is fogad webáruházunk.

NUKSEN Fekete dió szirupok

8.500 forint helyett 7.650 forintért!

Átvételi pont nyitvatartás változása

1065 Budapest, Nagymező u. 3.  (1.em. 52. csengő) átvételi pontunk nyitvatartása a következők szerint módosul:

Hétfő és Csütörtök 12:00-tól 18:00-ig

Telefonon szükséges az időpont-egyeztetés (+3630-9927-103)

Boldog Nőnapot!

Március 1-8 között, minden kedves hölgy vásárlónk egy 5%-os kedvezményre jogosító kupont kap csomagjába, amit a következő vásárlás alkalmával használhat fel.

A kedvezmény a már akciós termékekre nem vonatkozik. A kedvezményes kupon 2024.12.31-ig érvényes

Az akció 2022. december 16. 23:59 -ig , vagy a készlet erejéig tart.

Az akció 2023. december 10. 23:59-ig , vagy a készlet erejéig tart.

MINDEN KONYHAI TERMÉKRE
-10%
KEDVEZMÉNY!

Az akció 2023. november 27. 23:59 -ig , vagy a készlet erejéig tart.

Az akció 2022. december 9. 23:59 -ig , vagy a készlet erejéig tart.