Merinó gyapjú papucs #3

13.345 Ft

A merinó juhgyapjúból készült papucsok nagyon különleges tulajdonságokkal rendelkeznek. Az emberi bőr ha hosszabb ideig érintkezik juhgyapjúval, akkor az mikro-masszázs hatású. Emiatt a mezítláb viselt gyapjúból készült cipők javítják a láb vérkeringését és általánosságban jótékony hatással vannak az emberi szervezetre.

Cikkszám: AEI-MGYL-#003 Kategóriák: , Címkék: ,

Részletes leírás

A merinó juhgyapjúból készült papucsok nagyon különleges tulajdonságokkal rendelkeznek. Az emberi bőr ha hosszabb ideig érintkezik juhgyapjúval, akkor az mikro-masszázs hatású. Emiatt a mezítláb viselt gyapjúból készült cipők javítják a láb vérkeringését és általánosságban jótékony hatással vannak az emberi szervezetre.

Mi is az a merinó (juh)gyapjú?

A merinó juhok különleges fajta, amely híres rendkívül finom és puha gyapjújáról. A merinó juhok eredetileg Spanyolország délnyugati részéről, a Merinó-fennsíkról származnak, de ma már számos országban tenyésztik őket, köztük Ausztráliában, Új-Zélandon, Argentínában és más helyeken.

A merinó gyapjú kiváló minőségű, ami miatt nagyon keresett a textiliparban. Nagyon finom, lágy tapintású, és kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Ezért gyakran használják ruhák, sálak, sapkák és más termékek gyártására, amelyek meleg és kényelmes viseletet biztosítanak a hideg időben.

A merinó juhokat gondosan tenyésztik és gondozzák, hogy megőrizzék gyapjújuk kiváló minőségét.

 

Csak néhány tulajdonság a merinó juhgyapjúról:

Finomság: A merinó gyapjú rendkívül finom rostokból áll, ami nagyon puha tapintást eredményez.

  1. Hőszigetelés: A gyapjú kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így melegen tart a hideg időben, miközben légáteresztő képessége lehetővé teszi a bőr számára a lélegzést.
  2. Rugalmasság: A merinó gyapjú rugalmas anyag, ami lehetővé teszi a ruhák és más termékek könnyű és kényelmes viseletét, valamint megőrzi az alakját.
  3. Illatmentesség: A gyapjú antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, ami segít megakadályozni a kellemetlen szagok kialakulását.
  4. Természetes nedvszívó képesség: A merinó gyapjú nagy mennyiségű nedvességet képes felszívni anélkül, hogy nedvesnek éreznénk magunkat, így szárazon és kényelmesen tartja a bőrt.

További információk

Tömeg 0,6 kg
Méretek 20 × 40 × 30 cm
Anyag

Gyapjú

Származási hely

Oroszország

Cipőméret

39

Ezek is érdekelhetnek:

VETOM AKCIÓ!

Akár 10% kedvezmény 8 VETOM termékre

NUKSEN Fekete dió szirupok

8.500 forint helyett 7.650 forintért!

Átvételi pont nyitvatartás változása

1065 Budapest, Nagymező u. 3.  (1.em. 52. csengő) átvételi pontunk nyitvatartása a következők szerint módosul:

Hétfő és Csütörtök 12:00-tól 18:00-ig

Telefonon szükséges az időpont-egyeztetés (+3630-9927-103)

Boldog Nőnapot!

Március 1-8 között, minden kedves hölgy vásárlónk egy 5%-os kedvezményre jogosító kupont kap csomagjába, amit a következő vásárlás alkalmával használhat fel.

A kedvezmény a már akciós termékekre nem vonatkozik. A kedvezményes kupon 2024.12.31-ig érvényes

Az akció 2022. december 16. 23:59 -ig , vagy a készlet erejéig tart.

Az akció 2023. december 10. 23:59-ig , vagy a készlet erejéig tart.

MINDEN KONYHAI TERMÉKRE
-10%
KEDVEZMÉNY!

Az akció 2023. november 27. 23:59 -ig , vagy a készlet erejéig tart.

Az akció 2022. december 9. 23:59 -ig , vagy a készlet erejéig tart.