Merinó gyapjú papucs #8

15.395 Ft

Elfogyott

A merinó juhgyapjúból készült papucsok nagyon különleges tulajdonságokkal rendelkeznek. Az emberi bőr ha hosszabb ideig érintkezik juhgyapjúval, akkor az mikro-masszázs hatású. Emiatt a mezítláb viselt gyapjúból készült cipők javítják a láb vérkeringését és általánosságban jótékony hatással vannak az emberi szervezetre.

Cikkszám: AEI-MGYL-#008 Kategóriák: , Címkék: ,

Részletes leírás

A merinó juhgyapjúból készült papucsok nagyon különleges tulajdonságokkal rendelkeznek. Az emberi bőr ha hosszabb ideig érintkezik juhgyapjúval, akkor az mikro-masszázs hatású. Emiatt a mezítláb viselt gyapjúból készült cipők javítják a láb vérkeringését és általánosságban jótékony hatással vannak az emberi szervezetre.

Mi is az a merinó (juh)gyapjú?

A merinó juhok különleges fajta, amely híres rendkívül finom és puha gyapjújáról. A merinó juhok eredetileg Spanyolország délnyugati részéről, a Merinó-fennsíkról származnak, de ma már számos országban tenyésztik őket, köztük Ausztráliában, Új-Zélandon, Argentínában és más helyeken.

A merinó gyapjú kiváló minőségű, ami miatt nagyon keresett a textiliparban. Nagyon finom, lágy tapintású, és kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Ezért gyakran használják ruhák, sálak, sapkák és más termékek gyártására, amelyek meleg és kényelmes viseletet biztosítanak a hideg időben.

A merinó juhokat gondosan tenyésztik és gondozzák, hogy megőrizzék gyapjújuk kiváló minőségét.

 

Csak néhány tulajdonság a merinó juhgyapjúról:

Finomság: A merinó gyapjú rendkívül finom rostokból áll, ami nagyon puha tapintást eredményez.

  1. Hőszigetelés: A gyapjú kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így melegen tart a hideg időben, miközben légáteresztő képessége lehetővé teszi a bőr számára a lélegzést.
  2. Rugalmasság: A merinó gyapjú rugalmas anyag, ami lehetővé teszi a ruhák és más termékek könnyű és kényelmes viseletét, valamint megőrzi az alakját.
  3. Illatmentesség: A gyapjú antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, ami segít megakadályozni a kellemetlen szagok kialakulását.
  4. Természetes nedvszívó képesség: A merinó gyapjú nagy mennyiségű nedvességet képes felszívni anélkül, hogy nedvesnek éreznénk magunkat, így szárazon és kényelmesen tartja a bőrt.

További információk

Tömeg 0,6 kg
Méretek 20 × 40 × 30 cm
Anyag

Gyapjú

Származási hely

Oroszország

Cipőméret

43

Ezek is érdekelhetnek:

FIGYELEM

Webáruházunk személyes átvételi pontja technikai okokból – 2024.07.08-án és  és 2024.07.11-én zárva tart, a termékek kiadása. Rendeléseket természetesen ebben az időszakban is fogad webáruházunk.

NUKSEN Fekete dió szirupok

8.500 forint helyett 7.650 forintért!

Átvételi pont nyitvatartás változása

1065 Budapest, Nagymező u. 3.  (1.em. 52. csengő) átvételi pontunk nyitvatartása a következők szerint módosul:

Hétfő és Csütörtök 12:00-tól 18:00-ig

Telefonon szükséges az időpont-egyeztetés (+3630-9927-103)

Boldog Nőnapot!

Március 1-8 között, minden kedves hölgy vásárlónk egy 5%-os kedvezményre jogosító kupont kap csomagjába, amit a következő vásárlás alkalmával használhat fel.

A kedvezmény a már akciós termékekre nem vonatkozik. A kedvezményes kupon 2024.12.31-ig érvényes

Az akció 2022. december 16. 23:59 -ig , vagy a készlet erejéig tart.

Az akció 2023. december 10. 23:59-ig , vagy a készlet erejéig tart.

MINDEN KONYHAI TERMÉKRE
-10%
KEDVEZMÉNY!

Az akció 2023. november 27. 23:59 -ig , vagy a készlet erejéig tart.

Az akció 2022. december 9. 23:59 -ig , vagy a készlet erejéig tart.