Merinó gyapjú zokni

10.290 Ft

Merinó gyapjú zokni, amit lába imádni fog!
A merinó gyapjú zokni kényelmet és pihenést biztosít lábának egy fárasztó munkanap után. Könnyű masszázshatással rendelkeznek, ami enyhíti a fáradtságot és megelőzi az ízületi betegségeket. A merinó gyapjú nagy mértékben légáteresztő, így a lába nem izzad.

Részletes leírás

Merinó gyapjú zokni, amit lába imádni fog!

A merinó gyapjú zokni kényelmet és pihenést biztosít lábának egy fárasztó munkanap után. Könnyű masszázshatással rendelkeznek, ami enyhíti a fáradtságot és megelőzi az ízületi betegségeket. A merinó gyapjú nagy mértékben légáteresztő, így a lába nem izzad.
A merinó gyapjú zokni cipővel is viselhető, így hasznos vétel lehet vadászok és halászok számára, akiknek gyakran kell kint lenniük a hidegben. Mostantól a lába mindig meleg lesz.

A zoknik finom szálakból készülnek, ami jótékony tulajdonságokkal ruházza fel őket. Ezekben a zoknikban a lába mindig meleg és száraz lesz. Ha naponta merinógyapjú zokniban jár, lábai kipihenik a napi megterhelést, és csak kényelmet és meleget éreznek. Alváshoz is nagyszerű!

A legjobb hatás elérésére mezítláb célszerű hordani! Alváshoz is nagyszerű!

Mi is az a merinó (juh)gyapjú?

A merinó juhok különleges fajta, amely híres rendkívül finom és puha gyapjújáról. A merinó juhok eredetileg Spanyolország délnyugati részéről, a Merinó-fennsíkról származnak, de ma már számos országban tenyésztik őket, köztük Ausztráliában, Új-Zélandon, Argentínában és más helyeken.

A merinó gyapjú kiváló minőségű, ami miatt nagyon keresett a textiliparban. Nagyon finom, lágy tapintású, és kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Ezért gyakran használják ruhák, sálak, sapkák és más termékek gyártására, amelyek meleg és kényelmes viseletet biztosítanak a hideg időben.

A merinó juhokat gondosan tenyésztik és gondozzák, hogy megőrizzék gyapjújuk kiváló minőségét.

 

Csak néhány tulajdonság a merinó juhgyapjúról:

Finomság: A merinó gyapjú rendkívül finom rostokból áll, ami nagyon puha tapintást eredményez.

  1. Hőszigetelés: A gyapjú kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így melegen tart a hideg időben, miközben légáteresztő képessége lehetővé teszi a bőr számára a lélegzést.
  2. Rugalmasság: A merinó gyapjú rugalmas anyag, ami lehetővé teszi a ruhák és más termékek könnyű és kényelmes viseletét, valamint megőrzi az alakját.
  3. Illatmentesség: A gyapjú antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, ami segít megakadályozni a kellemetlen szagok kialakulását.
  4. Természetes nedvszívó képesség: A merinó gyapjú nagy mennyiségű nedvességet képes felszívni anélkül, hogy nedvesnek éreznénk magunkat, így szárazon és kényelmesen tartja a bőrt.

További információk

Tömeg 0,8 kg
Méretek 27 × 20 × 3 cm
Anyag

Gyapjú

Származási hely

Oroszország

Cipőméret

37, 38

Ezek is érdekelhetnek:

VETOM AKCIÓ!

Akár 10% kedvezmény 8 VETOM termékre

NUKSEN Fekete dió szirupok

8.500 forint helyett 7.650 forintért!

Átvételi pont nyitvatartás változása

1065 Budapest, Nagymező u. 3.  (1.em. 52. csengő) átvételi pontunk nyitvatartása a következők szerint módosul:

Hétfő és Csütörtök 12:00-tól 18:00-ig

Telefonon szükséges az időpont-egyeztetés (+3630-9927-103)

Boldog Nőnapot!

Március 1-8 között, minden kedves hölgy vásárlónk egy 5%-os kedvezményre jogosító kupont kap csomagjába, amit a következő vásárlás alkalmával használhat fel.

A kedvezmény a már akciós termékekre nem vonatkozik. A kedvezményes kupon 2024.12.31-ig érvényes

Az akció 2022. december 16. 23:59 -ig , vagy a készlet erejéig tart.

Az akció 2023. december 10. 23:59-ig , vagy a készlet erejéig tart.

MINDEN KONYHAI TERMÉKRE
-10%
KEDVEZMÉNY!

Az akció 2023. november 27. 23:59 -ig , vagy a készlet erejéig tart.

Az akció 2022. december 9. 23:59 -ig , vagy a készlet erejéig tart.