Sungit kövek víz aktivizálásához – 300 gramm

840 Ft
Megszerezhető hűségpont: 8

Elfogyott

Elfogyott

Készíts gyógyvizet az apró sungit kövek segítségével.

Cikkszám: AEI-SN-#015 Kategóriák: , Címke:

Részletes leírás

Felhasználási javaslat:

Tiszta vizet öntsön egy üveg vagy zománcos edénybe miután belehelyezte a shungit kövecskéket. Arányok: egy liter vízhez 80 – 100 gramm shungit kövecske szükséges. Felhasználás: Ivóvíz esetében 30 – 40 perc elegendő a kövecskék áztatására. Az így készített víz főzésre is alkalmas. A víz antibakteriális hatású. Gyermek felnőtt egyaránt ihatja.

Gyógyvíz készítése esetében a kövecskéket 3 napon keresztül kell áztatni. Az idő elteltével a kövecskékről a vizet le kell önteni és újból lehet gyógyvizet készíteni. Amennyiben a kövecskéket nem kívánja használni (később akar csak gyógyvizet készíteni) azok nem igényelnek különösebb törődést. Elegendő azokat letakarva tárolni.

A kövek végtelen ideig használhatóak.

Sungit fekete, fényes, nem kristályos szerkezetű, metamorf, kriptó kristályos szén, ásványszerű (mineraloid) anyag, amely több mint 98 tömegszázalék szenet tartalmaz (23%-től 98%-ig származási helytől függően). Sungitnak neveznek több, eredetileg az oroszországi Karéliában talált, sungitot tartalmazó metamorf kőzetet is. A sungit elnevezése Alekszandr Inosztrancevtől származik, aki 1879-ben elsőként ismertette az Onyega-tó közelében fekvő Sunyga falu melletti lelőhelyen talált kőzetet. A sungit különleges tulajdonsága, hogy tartalmaz C60 és C70 fulleréneket, amelyeknek a természetes előfordulása nagyon ritka.

[expand title=”Teljes leírás megnyitása”]

Gyógyhatásai többfélék. Az első mint természetes abszorbens amit régóta alkalmaznak víztisztításra a háztartásban és az iparban egyaránt. A gyógyhatása során kifejtett különleges tulajdonsága, hogy nemcsak elvonja a káros anyagokat, hanem pótolja is a hiányzó kémiai elemeket, melyekre a szervezetnek szüksége van. Alkalmazása során visszaáll a szervezet ásványi egyensúlya. Ezzel megszűnnek azok a betegségek melyet az ásványi egyensúly hiány okozott. Hatása minden élőlényre de főként az ember számára hasznos. Második, hogy a shungit kristályszerkezetének alapja a fulleren (amely rendkívüli antioxidáns, erősíti az immunrendszert, gyulladás gátló és anti allergén).

A sungit mintegy 2 milliárd éves kőzet. Rendkívül pozitív tulajdonságokkal rendelkezik a hagyomány szerint, amelyet használják különféle áldások alkalmazásánál, mert „csodákra” képes. Egyik előnyös tulajdonsága, hogy egészséges életet biztosít. Az egyik egyedülálló „gyógyító” kőzet, amely egészségjavító tulajdonságokkal rendelkezik. Ez az alapja a sok kozmetikumnak, gyógyszernek és gyógy​terméknek, amelyet sikeresen alkalmaznak a gyógyításban. Számos hatékony kezelési módszer ismert.

A sungit tartalmú ásványvíz a szervezetben hatékony a cukorbetegség kezelésére, a szív-érrendszeri betegségekben, a gyomor-bél traktus betegségeiben, mentális zavarokban, a felső légutak elváltozásaiban, a máj-, az ízületek-, a gerinc-,és a bőr betegségeiben. A sungit normalizálja a vérnyomást, enyhíti a fejfájást, álmatlanságot, megszünteti a krónikus fáradtság szindrómát, emeli az általános állapotát a szervezetnek.

Széles körben használják az allergiás betegségek bizonyos fajtáiban, vérszegénységben, asztmában, gastritis-ben, diabéteszben, dyspepsia-ban, epehólyag-betegségben, a hasnyálmirigy kóros elváltozásaiban, a vese és a máj kóros állapotaiban, a legyengült immunrendszer kezelésében, hurutos betegségekben. Parodontózisban hatékony, begyógyítja a sérüléseket és az égési sebeket. A sungitból szűrőket készítenek a víz eredendő tisztaságának visszaállításához .Semlegesíti a Hartmann és vízérsugárzást, véd az elektromágneses mezőktől.

Egy darab sungit kő, egy nyakláncként hordott inga képes energiát sugározni a hagyomány szerint, úgy tűnik, hogy erőteljesen rezonál, a kőingában lévő kvarctól. Ez egy hatékony eszköz, mint általános védőkő, amely megvéd az elektromágneses sugárzástól, amely az elektromos berendezésektől származnak, beleértve a számítógépeket, mobiltelefonokat, mikrohullámú sütőket és televíziókat.[20] A különböző formájú gömbök vagy kisebb darabok, faragott piramisok, kalapácsok, bármilyen típusú alakzatot lehet használni erre a célra.

Erős csakrahatás

Ez egy olyan kő, amely egy erős föld-kapcsolattal bír, amely ősi örökséget közvetít és azt jelenti, hogy előhozza az ősi föld misztikus energiáit a mindennapjainkba. Mint a legtöbb fekete kő, ez egy erős kő, amely támogatja a föld-kapcsolatot. A kő az alap csakra és föld csakra, és ez egy erős kő – lelki föld-kapcsolat.

Erősebb aura hatás

Azt mondják, hogy könnyebben átjárja az aura mezőt a fény, és ez lehetővé teszi a könnyebb pozitív és hasznos energiához jutást. Az ősi energia biztosít lelki védelmet. Azt tartják, hogy megvan a képessége, hogy számos egészségügyi problémát rendezzen, különösen a bőr panaszok esetén. Vízzel átitatva lehet használni a problémás területek megtisztítására.

Termékeink rendelkeznek tanúsítvánnyal

A tanúsítványt itt nézheted meg: SUNGIT MINŐSÉGI TANÚSÍTVÁNY

[/expand]

További információk

Tömeg 0,3 kg
Méretek 6 × 12 × 2 cm
Anyag

Sungit

Származási hely

Oroszország

Szín

Fekete

Ezek is érdekelhetnek:

NUKSEN Fekete dió szirupok

8.500 forint helyett 7.650 forintért!

Átvételi pont nyitvatartás változása

1065 Budapest, Nagymező u. 3.  (1.em. 52. csengő) átvételi pontunk nyitvatartása a következők szerint módosul:

Hétfő és Csütörtök 12:00-tól 18:00-ig

Telefonon szükséges az időpont-egyeztetés (+3630-9927-103)

Boldog Nőnapot!

Március 1-8 között, minden kedves hölgy vásárlónk egy 5%-os kedvezményre jogosító kupont kap csomagjába, amit a következő vásárlás alkalmával használhat fel.

A kedvezmény a már akciós termékekre nem vonatkozik. A kedvezményes kupon 2024.12.31-ig érvényes

Az akció 2022. december 16. 23:59 -ig , vagy a készlet erejéig tart.

Az akció 2023. december 10. 23:59-ig , vagy a készlet erejéig tart.

MINDEN KONYHAI TERMÉKRE
-10%
KEDVEZMÉNY!

Az akció 2023. november 27. 23:59 -ig , vagy a készlet erejéig tart.

Az akció 2022. december 9. 23:59 -ig , vagy a készlet erejéig tart.