Sungit piramis 10 cm

16.445 Ft
Megszerezhető hűségpont: 164

Elfogyott

Elfogyott

A sungit piramis elegáns, egyedi és gyönyörű kiegészítői bármely otthonnak vagy irodának. Az ősi sungit ásványból készült piramis gyógyító és tisztító tulajdonságokat tulajdonítanak. Úgy tartják, hogy segítenek semlegesíteni az elektromágneses sugárzást, javítják az általános energiaegyensúlyt, és fokozzák a mentális és fizikai jólétet.

Cikkszám: AEI-SNPIRAMIS-#014 Kategóriák: , , Címke:

Részletes leírás

A sungit piramisok fantasztikus tulajdonsága, hogy elnyelik a negatív energiákat és eltörlik azoknak minden negatív nyomát. Segítenek semlegesíteni az elektromágneses sugárzást, javítják az általános energiaegyensúlyt, és fokozzák a mentális és fizikai jólétet.

Néhány órával a sungit piramis elhelyezése után kitisztul a helység. Az emberek megérzik jótékony hatásait. Képzelje el, hogy egy ilyen piramis mindig ott van az íróasztalán? Egy nehéz, kellemetlen beszélgetés után ráteszi a kezét a piramis csúcsára, a stressz mintha nem is lett volna!

A kutatók felfedezték, hogy a piramis energetikai mezője kúp alakú, és az összes energia amely belőle származik egy pontra konvergál. Egy fénysugár árad a piramis csúcsából felfelé. Ezt az energia sugarat már korábban felfedezte az egyiptológus Enel. A kutatásai azt mutatták, hogy ez a sugár megöli a kórokozókat és a rákos sejteket. Kimutatta, hogy a piramisok biomezővel rendelkeznek és ezeknek erős pozitív hatása van. Legjobb hatásúak a kőből készült piramis.

A rózsakvarcból, nefritből és más ásványból készült piramisok biomezejének hatótávolsága 0,5 -3 m, mérettől függően. Ezekhez képest a sungit piramis biomezeje 5 métert is meghaladja. Gyakorlatilag a sungit piramis gyógyhatása az egész szobára kiterjed. Ennek egyetlen feltétele, hogy piramisnak meg kell felelnie a Kheopsz piramis arányainak.

A sungit piramist oda hasznos tenni ahol az ember a legtöbb időt tölti. Az ágy mellett, az íróasztalra, az elektromos készülékek, számítógépek mellé stb. A piramis legyen veled azonos szinten de minimum 50 cm-re a padlótól. (pl. el lehet helyezni a piramist közéd és a komputer vagy TV közé de elhelyezhető egyéb eszközök közé is amelyek elektromágneses sugárzás forrásai.

Sungit piramisok hátas-területe:

 • 5 cm. élű piramis – 6 m2 alapterületig.
 • 6 cm. élű piramis – 10 m2 alapterületig.
 • 7 cm. élű piramis – 14 m2 alapterületig.
 • 8 cm. élű piramis – 16 m2 alapterületig.
 • 9 cm. élű piramis – 18 m2 alapterületig.
 • 10 cm. élű piramis – 20 m2 alapterületig.
 • 15 cm. élű piramis – 30 m2 alapterületig.

Egy 15 cm. élű piramis egy 6 m2 es szobába is elhelyezhető és itt is tökéletesen kifejti hatását. Egy 5 cm. élű piramis azonban egy 30 m2 es szobában csak az „ őt „ körülvevő 6 m2-en fejt ki megfelelő hatást. Televízió vagy számítógép monitor káros sugarainak megszüntetésére elegendő 5 vagy 6 cm élű piramis használata. Rendszeresen 2-3 hetente vigyünk ki a piramisokat friss levegőre, minimum egy órára „tisztítás” és védőhatásnak helyreállítása érdekében. Sungit piramisokat polírozni is szokták. Ezeknek a piramisoknak ugyanolyan hátasai vannak mind a sima piramisoknak csak szép tükrös felületűek lesznek.

Termék tulajdonságai:

 • Anyaga: 100% Karélia sungit
 • A piramis élhossza: 10 cm

Gyógyvíz készítése sungit piramissal

Ivóvíz elkészítési javaslat:

 • Öntsön tiszta vizet egy üveg vagy zománcozott edénybe
 • Helyezze bele a sungit piramist (legalább 4 centi élhosszú piramist)
 • Hagyja a piramist 30-40 percet a vízben

Az így elkészített ivóvizet gyermekek és felnőttek egyaránt fogyaszthatják, antibakteriális hatású, főzésre is alkalmas.

Gógyvíz elkészítési javaslat:

 • Öntsön tiszta vizet egy üveg vagy zománcozott edénybe
 • Helyezze bele a sungit piramist (legalább 4 centi élhosszú piramist)
 • Hagyja a piramist 3 napot a vízben

A sungit piramissal készített vizet 100-150 millilitert, naponta háromszor javasolt meginni.

Figyeljen arra, hogy milyen minőségű terméket vásárol! Webáruházunk minden sungit terméke Oroszország Karéliai régiójából származik és rendelkezik SUNGIT MINŐSÉGI TANÚSÍTVÁNNYAL.

További információk

Tömeg 0,607 kg
Méretek 10 × 10 × 10 cm
Származási hely

Oroszország

Szín

Fekete

Anyag

Sungit

Ezek is érdekelhetnek:

FIGYELEM

Webáruházunk személyes átvételi pontja technikai okokból – 2024.07.08-án és  és 2024.07.11-én zárva tart, a termékek kiadása. Rendeléseket természetesen ebben az időszakban is fogad webáruházunk.

NUKSEN Fekete dió szirupok

8.500 forint helyett 7.650 forintért!

Átvételi pont nyitvatartás változása

1065 Budapest, Nagymező u. 3.  (1.em. 52. csengő) átvételi pontunk nyitvatartása a következők szerint módosul:

Hétfő és Csütörtök 12:00-tól 18:00-ig

Telefonon szükséges az időpont-egyeztetés (+3630-9927-103)

Boldog Nőnapot!

Március 1-8 között, minden kedves hölgy vásárlónk egy 5%-os kedvezményre jogosító kupont kap csomagjába, amit a következő vásárlás alkalmával használhat fel.

A kedvezmény a már akciós termékekre nem vonatkozik. A kedvezményes kupon 2024.12.31-ig érvényes

Az akció 2022. december 16. 23:59 -ig , vagy a készlet erejéig tart.

Az akció 2023. december 10. 23:59-ig , vagy a készlet erejéig tart.

MINDEN KONYHAI TERMÉKRE
-10%
KEDVEZMÉNY!

Az akció 2023. november 27. 23:59 -ig , vagy a készlet erejéig tart.

Az akció 2022. december 9. 23:59 -ig , vagy a készlet erejéig tart.